Advertisement

Kadir Mısıroğlu Atatürk / Konya Buyuksehir Belediyesi Keske Yunan Galip Gelseydi Diyen Ataturk Dusmani Kadir Misiroglu Nu Andi Sozluk Haberleri Guncel Haber Paylasim Gazete Haber : Kamuoyunda 'fesli kadir' olarak bilinen kadir mısıroğlu, youtube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında atatürk'ü sevmediğini bir kez daha belirtti.

Kadir Mısıroğlu Atatürk / Konya Buyuksehir Belediyesi Keske Yunan Galip Gelseydi Diyen Ataturk Dusmani Kadir Misiroglu Nu Andi Sozluk Haberleri Guncel Haber Paylasim Gazete Haber : Kamuoyunda 'fesli kadir' olarak bilinen kadir mısıroğlu, youtube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında atatürk'ü sevmediğini bir kez daha belirtti.. Atatürkçü mü oldu ne oldu acaba? yorumunda bulundu. Zira kimse onun kadar atatürk'e rahat hakaret edemiyor. Diyanet i̇şleri bakanı ali erbaş'ın ziyaret ettiği kadir mısıroğlu, atatürk'ü sevmediğini bir kez daha yineleyerek, eğer bir müslüman atatürk'ü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır ifadesini. Kadir mısıroğlu defalarca atatürk'ün i̇slam'a düşman olduğunu, müslüman olmadığını söyledi. Söz konusu vasiyetin ne olduğu sorgulanıyor.

Söz konusu vasiyetin ne olduğu sorgulanıyor. Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, bazı yayın. Kadir mısıroğlu'nun atatürk nefretinin altında, türk milletinin bir değeri olarak gördüğü i̇slam motifinin kaldırılması yer alıyor. Kadir mısıroğlu atatürk düşmanlığı ile tanınıyor. Bu aralar hiç sesi çıkmıyor.

Kadir Misiroglu Kimdir Ugur Mumcu Anlatiyor Indigo Dergisi
Kadir Misiroglu Kimdir Ugur Mumcu Anlatiyor Indigo Dergisi from indigodergisi.com
Mustafa kemal atatürk'e ettiği hakaretlerle tanınan ve erdoğan'ın hocam dediği yobaz kadir mısıroğlu, i̇stanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün, 86 yaşında öldü. Zira kimse onun kadar atatürk'e rahat hakaret edemiyor. Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, bazı yayın. Kamuoyunda 'fesli kadir' olarak bilinen kadir mısıroğlu, youtube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında atatürk'ü sevmediğini bir kez daha belirtti. Kadir misiroglu atatürk hakkında belgelerlegercektarih tarafından yazılan gönderiler. Tarihçi kadir mısıroğlu hakkında 'atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. Kadir mısıroğlu üreten kendini bilgilerini kullanan bir tarihçi asla değildir.kendisi beleşçi, yalancı ve tarihi çarpıtan bir yazardır.(sözde). Bu aralar hiç sesi çıkmıyor.

Kamuoyunda 'fesli kadir' olarak bilinen kadir mısıroğlu, youtube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında atatürk'ü sevmediğini bir kez daha belirtti.

Kadehimi tanrı atatürk'e kaldırıyorum ! Tarihçi kadir mısıroğlu hakkında 'atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. Mısıroğlu, atatürk heykellerini kastederek, heykellerin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz demişti. Kadir mısıroğlu'nun atatürk nefretinin altında, türk milletinin bir değeri olarak gördüğü i̇slam motifinin kaldırılması yer alıyor. Zira kimse onun kadar atatürk'e rahat hakaret edemiyor. Kadir mısıroğlu, demokrasiye geçişten beri sapa sapa kötülük azalmakta iyilik çoğalmaktadır. :))) ~ üstad kadir mısıroğlu web: Atatürkçü mü oldu ne oldu acaba? yorumunda bulundu. Sonra 1991 senesinde türkiye'ye geri dönen kadir mısıroğlu, çalışmalarına, atatürk düşmanlığına devam etmektedir. Kamuoyunda 'fesli kadir' olarak bilinen kadir mısıroğlu, youtube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında atatürk'ü sevmediğini bir kez daha belirtti. Sürekli olarak atatürk'e yaptığı akıldışı hakaretlerle gündeme gelen sözde tarihçi meczup kadir mısıroğlu yine akıl dışı bir açıklama yaptı. Bundan birkaç yıl önce bir kitap fuarında gazi mustafa kemal atatürk'ün heykellerini kastederek i̇stediğimiz olmuş değildir. Boyu kısa olandan, sesi kısık olandan ve az yemek yiyenden adam olmazmış.

Kadir mısıroğlu diye bir adam var. Diyanet i̇şleri bakanı ali erbaş'ın ziyaret ettiği kadir mısıroğlu, atatürk'ü sevmediğini bir kez daha yineleyerek, eğer bir müslüman atatürk'ü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır ifadesini. Peki kadir mısıroğlu kimdir, kaç yaşında öldü? Ali erbaş'ın 9 kasım'da yaptığı ziyaretin ardından gündeme gelen ve tepki çeken kadir mısıroğlu, atatürk'ü sevmediğini bir kez daha dile getirdi. Kadir misiroglu atatürk hakkında belgelerlegercektarih tarafından yazılan gönderiler.

Son Dakika Kadir Misiroglu Na Ataturk E Hakaretten Sorusturma Son Dakika Flas Haberler
Son Dakika Kadir Misiroglu Na Ataturk E Hakaretten Sorusturma Son Dakika Flas Haberler from i2.cnnturk.com
Ankara cumhuriyet başsavcılığınca, yazar kadir mısıroğlu hakkında atatürk'ün hatırasına alenen hakaret suçundan soruşturma başlatıldı. Özellikle mustafa kemal atatürk hakkındaki hakaretvari sözleriyle gündemden düşmeyeyn kadir mısıroğlu hayatını kaybetti. Kadir misiroglu atatürk hakkında belgelerlegercektarih tarafından yazılan gönderiler. Bundan birkaç yıl önce bir kitap fuarında gazi mustafa kemal atatürk'ün heykellerini kastederek i̇stediğimiz olmuş değildir. :))) ~ üstad kadir mısıroğlu web: Kadir mısıroğlu'nun yurt dışına kaçışı ve vatandaşlıktan çıkarılması. Mısıroğlu, atatürk heykellerini kastederek, heykellerin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz demişti. Kadir mısıroğlu atatürk düşmanlığı ile tanınıyor.

Neyse kadir mısıroğlu, sonrasında yayıncılık gibi işlerle uğraşır.

Kadir mısıroğlu, en çok da resmi tarih ve atatürk eleştirileri ile biliniyor. Kadir mısıroğlu 86 yaşında hayatını kaybetti. Peki kadir mısıroğlu kimdir, kaç yaşında öldü? Sonra 1991 senesinde türkiye'ye geri dönen kadir mısıroğlu, çalışmalarına, atatürk düşmanlığına devam etmektedir. Söz konusu vasiyetin ne olduğu sorgulanıyor. Diyanet i̇şleri bakanı ali erbaş'ın ziyaret ettiği kadir mısıroğlu, atatürk'ü sevmediğini bir kez daha yineleyerek, eğer bir müslüman atatürk'ü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır ifadesini. Kadir mısıroğlu'nun yurt dışına kaçışı ve vatandaşlıktan çıkarılması. Mustafa kemal atatürk'e ettiği hakaretlerle tanınan ve erdoğan'ın hocam dediği yobaz kadir mısıroğlu, i̇stanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün, 86 yaşında öldü. Kamuoyunda 'fesli kadir' olarak bilinen kadir mısıroğlu, youtube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında atatürk'ü sevmediğini bir kez daha belirtti. Büyük üstad kadir paşa sorarım sana kurana mı güvenmezsin de atatürkü eleştirirsin yoksa halka mı güvenmezsin iki bilgi alınca senin gibi yalancıları taşlayacak diye. Tarihçi kadir mısıroğlu hakkında 'atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. Kadir mısıroğlu'nun atatürk nefretinin altında, türk milletinin bir değeri olarak gördüğü i̇slam motifinin kaldırılması yer alıyor. Kadehimi tanrı atatürk'e kaldırıyorum !

Tarihçi kadir mısıroğlu hakkında 'atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. Kamuoyunda 'fesli kadir' olarak bilinen kadir mısıroğlu, youtube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında atatürk'ü sevmediğini bir kez daha belirtti. Yazar kadir mısıroğlu geçtiğimiz gün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Özellikle mustafa kemal atatürk hakkındaki hakaretvari sözleriyle gündemden düşmeyeyn kadir mısıroğlu hayatını kaybetti. Kadir mısıroğlu defalarca atatürk'ün i̇slam'a düşman olduğunu, müslüman olmadığını söyledi.

Kronik Hastaliginiz Leman 21 Subat 2018 Sayi 2018 08 Ataturk Kadir Misiroglu Nu Hastanede Ziyaret Etti Nadir Kitap
Kronik Hastaliginiz Leman 21 Subat 2018 Sayi 2018 08 Ataturk Kadir Misiroglu Nu Hastanede Ziyaret Etti Nadir Kitap from static.nadirkitap.com
Kadir misiroglu atatürk hakkında belgelerlegercektarih tarafından yazılan gönderiler. Kamuoyunda 'fesli kadir' olarak bilinen kadir mısıroğlu, youtube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında atatürk'ü sevmediğini bir kez daha belirtti. Mısıroğlu, atatürk heykellerini kastederek, heykellerin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz demişti. Mısıroğlu, sıklıkla türkiye'nin kurucusu mustafa kemal atatürk hakkında hakaretvari. Büyük üstad kadir paşa sorarım sana kurana mı güvenmezsin de atatürkü eleştirirsin yoksa halka mı güvenmezsin iki bilgi alınca senin gibi yalancıları taşlayacak diye. Yazar kadir mısıroğlu geçtiğimiz gün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kadir mısıroğlu defalarca atatürk'ün i̇slam'a düşman olduğunu, müslüman olmadığını söyledi. Kadir mısıroğlu, en çok da resmi tarih ve atatürk eleştirileri ile biliniyor.

Kadir misiroglu atatürk hakkında belgelerlegercektarih tarafından yazılan gönderiler.

Mısıroğlu, atatürk heykellerini kastederek, heykellerin. Boyu kısa olandan, sesi kısık olandan ve az yemek yiyenden adam olmazmış. Tarihçi kadir mısıroğlu hakkında 'atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. Kadir mısıroğlu üreten kendini bilgilerini kullanan bir tarihçi asla değildir.kendisi beleşçi, yalancı ve tarihi çarpıtan bir yazardır.(sözde). Ama asıl işi atatürk'e ve cumhuriyeti kuran kadroya küfretmek ve şeriat düzeni istemektir. Kadir misiroglu atatürk hakkında belgelerlegercektarih tarafından yazılan gönderiler. Kamuoyunda 'fesli kadir' olarak bilinen kadir mısıroğlu, youtube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında atatürk'ü sevmediğini bir kez daha belirtti. Ankara cumhuriyet başsavcılığınca, yazar kadir mısıroğlu hakkında atatürk'ün hatırasına alenen hakaret suçundan soruşturma başlatıldı. .alay konusu olan erdoğan'a yakın kesimlerin üstad dediği tarihçi yazar kadir mısıroğlu, cinlerle iletişim kurabilen kendisi gibi bir insanla karşılaştığını ve atatürk'ün ruhunu çağırdıklarını iddia etti. Bundan birkaç yıl önce bir kitap fuarında gazi mustafa kemal atatürk'ün heykellerini kastederek i̇stediğimiz olmuş değildir. Mao mu büyük atatürk mü? Atatürk'ü sevmediğini her fırsatta dile getiren mısıroğlu, sözlerini şöyle sürdürmüştü Kamuoyunda 'fesli kadir' olarak bilinen kadir mısıroğlu, youtube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında atatürk'ü sevmediğini bir kez daha belirtti.

Kadir mısıroğlu 86 yaşında hayatını kaybetti kadir mısıroğlu. :))) ~ üstad kadir mısıroğlu web:

Posting Komentar

0 Komentar